070207 1628 Dag 14 - Start Sprint 3

Startet dagen med et møte med Eric. Vi går gjennom Scrum-prosess, planlegger oppsett for Sprint 3. Her får vi konkritisert målsettingen som ble halveis definert i går.

Vi skal nå lage en WebService og en JSF-side som gjør kall mot en MySql-DB. Det skal kunne være mulig i begge tilfellene å legge inn bøker i et bibliotek, samt vise innhold.
Videre satte vi opp en ny Sprint-plan, litt mer complex enn tidligere. Vi føler vi nå har bedre kontroll på hva vi har å gjøre. Stories som gir konkrete tasks er "snæks"! Når alle task'ene var på plass estimerte vi timene de enkelte taskene "vil" ta og ut i fra dette satte opp en BurnDownChart.Den mest prioriterte story'en er rapporten. Derfor brukte vi nesten resten av dagen på å skrive dokumentasjon i Porter. Fungerer best i IE, men Kurt push'et grensen og nektet å svike FireFox.

Et lite møte med Ove og Eric ga oss ett overblikk av hva vi har i vente. Her ble det opplyst om hva som er "the big plan"... det vi nå har trent i 14 dager på, var ikke synlig i diagrammene... men vi har fortsatt mot, og ble enda litt mer motivert!

No comments: