140207 1638 Dag 17 - Burndown (to hell) chart

Dagen i dag her vært nok en dag i frustrasjonens tegn. Hele gruppen har i dag jobbet, mer eller mindre, på Gavin King eksemplet. Det har vært noe fremskritt i forståelsen vår av pakkeoppbyggingen og deploy strukturen, men vi har fortsatt ikke en Maven bygget deploy pakke som fungerer.

Daily standup viser at burndown chart'en bare flater ut. Dette kalles merkelig nok synkende velocity i Scrum. Merkelig siden det føles det som hastigheten bare blir høyere og høyere og retningen er rett (ned) til helvete.

Vi startet dagen med en "ren" Maven archetype prosjekt, og la til dependencies etter som vi støttet på behovene. Deretter tok vi en sammenligning av deploy(ear) filene for å finne hva som er forskjellig fra et Enterprise prosjekt uten Maven.

Hver gang vi tror vi har løst et problem så kommer neste. Vi har slettet omtrent alt som ikke gir noe virkning, og kommet ned fra 14M ear-fil til på det minste 11K.

Morten har i tillegg jobbet med TestNG og fått på plass en liten HelloWorld med TestNG testing.
Kris har jobbet videre med å forberede Entitybeans, slik at når vi får på plass Gavin King'en er dette klart til å legges inn.

Chilli update: USPS rapporterer at de forsøkt å levere varen kl 1548 på tirsdag. Typisk nok var ikke Morten der og tok imot stoffet vårt, så da får vi fortsette å snylte på Charlie...

No comments: