200207 1401 Dag 19 JSF & EJB happy happy fun house

*Oppdatering*

Kristian fikk til applikasjonen og alt virker nå som det skal.
Her er et bilde av Kris og Kurt som feirer med en liten dans:I dag er siste dagen av Sprint 3 og dagen preges av å få gjort unna mest mulig av taskene som må på plass for å oppfylle målsetningen vår som var å få opp en bokside hvor man kunne registrere og liste ut bøker ifra forskjellige biblioteker. Dette skulle også testes. Teknologiene som skulle brukes var JSF, EJB3, Seam, TestNG. Bøkene skulle registreres i en MySQL database for så å kunne listes ut senere. Hele sulamitten skulle bygges med Maven2.

Kristian og Kurt jobber videre med å få JSF & EJB på stell. Dette viser seg å være lettere sagt enn gjort, og selv om Gavin King sier "Det er så lett at morra mi skulle fått det til!" så møter vi stadig nye hindringer.
Men det skal være sagt, selv om alt ikke virker som det skal så er mye gjort. Selve JSF siden er oppe og kjører, og man kan lagre data i databasen. Problemet ligger i det å lese ut alle dataene fra de forskjellige tabellene og populere dropdown listene, men men det order seg for snille gutter!

Morten og Mattis har fått på plass en TestNG prototype mot en prototype av Bok-applikasjonen, så den delen anser vi som fullført.

I morgen avslutter vi sprinten, kjører sprint review og sprint planning meeting, får besøk av Pål for å vise hvordan vi har det og starter på neste sprint.

No comments: